sâmbătă, 15 august 2015

                 ROCHII FLORALE 2015

   Anotimpul vara aduce multe surprize, cum ar fi : căldură, călătorii cu familia sau prietenii, picnicuri, banchete, nunți etc. În fiecare vara există câte o nuntă la care trebuie să participi. Iar dacă ai mai mult de o nuntă vara sunt sigură că nu vei purta aceeași rochie la fiecare nuntă. Eu una nu aș putea să port aceeași rochie la mai multe nunți deoarece vreau să dau o impresie cât mai bună celor din jurul meu și cred că și tu vrei același lucru.
       Alegerea rochiei o poți face în funcție de siluetă cât și de eveniment. Dacă nu știi ce să porți caută în articolele mele și vei găsi ceea ce dorești.
       Opinia mea despre rochii este una bună deoarece și mie îmi place foarte mult să port rochii pentru că sunt lejere și nu trebuie să te gândești mult cum să asortezi o fustă cu o cămașă. La ultima nuntă la care am participat am purtat o rochie albastră și cu flori multicolore și lungă. În anul 2015 se poartă foarte mult rochii lungi indiferent de eveniment.
       Se poartă foarte mult florile. Ieși și tu în evidentă cu o rochie cu model floral.
sau

sau

Fii diferită de celelalte fete sau femei și poartă o rochie florală pentru că sunt sigură că îți va sta bine. 
Intră pe site-ul DEPOCHIC la ROCHII și la secțiunea ROCHII IEFTINE și vei găsi multe alte rochii care te vor avantaja. 


joi, 13 august 2015

                  ȚINUTA DE ZI LEJERĂ
   
         Luna August este o luna foarte caldutoasă din ultimii ani. Oamenii nu mai știu cum să se îmbrace, acum îmbrăcăminte lungă acum îmbrăcăminte scurtă. Și în zilele care urmează s-a anunțat zile călduroase așa că eu vreau să va ajut să vă îmbrăcați corespunzător și să vă simțiți cât mai bine.
         În primul rând alege un tricou sau maieu care are material subțire și care să te avantajeze în funcție de siluetă. Atunci când vezi că vremea este călduroasă afară poartă un tricou de culoare deschisa cum ar fi alb, roșu, galben, portocaliu etc. Nu încerca să îmbraci un tricou sau maieu de culoare închisă pentru că vei atrage și mai multă căldură spre corpul tău. Poți să-ți alegi un tricou care să aiba pe el flori, dungi, personaje din filme sau desene animate, citate etc.
Poți găsi multe alte lucruri interesante aici : http://profitshare.ro/l/1982953

În al doile rând alege o pereche de pantaloni scurți. Bineînțeles că și aicea trebuie să ținem cont de culoare pantalonului pentru a nu atrage căldură înspre noi. Poartă o pereche de pantaloni scurți având material subțire și lejeri. Există multe modele de pantaloni scurți : cu imprimeuri florale, simpli adică într-o culoare, design cu nasturi sau fundițe, orice după placul tău. 
Alte modele si haine găsiți aici: http://profitshare.ro/l/1982962

După ce ți-ai ales tricoul preferat și pantalonii care te fac să arați diferit față de ceilalti , alege o pereche de sandale cu toc sau fără toc . Sandalele sunt cele mai potrivite încălțăminte pentru o perioada extrem de călduroasă. Eu în astfel de momente aleg sandale fără toc deoarece îți poate aluneca piciorul , iar apoi nu vei mai fi confortabilă așa cum ți-ai propus. Sunt o mulțime de modele de sandale, dar tu alege cea care ți se potrivește. 
Alte lucruri interesante găsiți aici: http://profitshare.ro/l/1982969

Simte-te în largul tău și îmbracă-te corespunzător vremii de afară. Nu lăsa caldură să te doboare ci înfrunt-o prin a purta o îmbrăcăminte cât mai lejeră. 




vineri, 7 august 2015

                      ȚINUTA  DE VARĂ

     Vara este anotimpul preferat al oricărui om. La ce te gândești când auzi cuvântul vară? Eu mă gândesc la : căldura, excursii, plajă, haine cât mai lejere pe corpul meu , apă rece, pișcină etc. Vara este momentul când poți să arați cine esti.
      Mulți tineri în timpul unei zile călduroase așteaptă să vină seara pentru a ieși în oraș cu prietenul , prietena , familia, prietenii . Și te întrebi oare ce am să port când ies în oraș ca să arat cât mai bine?
      Uite ce îți sugerez eu.
   
Această rochie se potrivește atunci când mergi la o întâlnire cu prietenul tău. O rochie cu imprimeuri florale va aduce un plus ținutei tale. Asortează această rochie cu niste sandale cu toc și îți garantez că cei din jurul tău te vor aprecia. 



Dacă nu îți place să porți o rochie atunci alege acești pantaloni scurți care cu siguranță vor atata minunat pe tine. Te vor ajuta să te simți mai bine pe timpul zilei și să înfrunți căldura de afară. Avantajul acestor pantaloni scurți este că vei putea sa te bronzezi în timp ce ești afară, deoarece ocupația fetelor de azi este să aibă un bronz perfect. Asortează în partea de sus cu tricoul sau maieul tău preferat și plimbă-te cu prietenii în oraș și arată lumii cât de bine îți stă cu ei. 



Să nu uităm cel mai important accesoriu al unei femei , geanta. Geanta este un spațiu vital de depozitare a lucrurilor personale ale unei femei. . Pentru mine geanta este foarte importantă pentru că dă un plus la îmbrăcămintea de pe tine , iar în al doilea rând este accesoriul meu preferat de care nu pot să mă dezlipesc indiferent de îmbrăcăminte. Așa că am la fiecare ținuta căte o geantă corespunzătoare. 


Fi în pas cu moda în 2015 ! 

Toate cele de mai sus le găsești aici și comandă-le de aici : http://profitshare.ro/l/1965546


joi, 6 august 2015

                         TRICOURI 2015

    Vara este momentul în care garderoba ta se îmbogățește, deoarece renunți la hainele de iarnă și dorești să schimbi câte umpic hainele de vara. Tricourile sunt printre primele haine care le purtăm când vine vorba de vară și în vara anului 2015 acest lucru este de nelipsit. Aspectul tricourilor verii 2015 se învârte in jurul unor tricouri cu scris pe ele, tricouri cu personaje din desene animate, tricouri cu animale, peisaje și multe altele.

Tricourile simple nu trebuie sa lipsească din garderoba noastră deoarece ele sunt aliatul nostru pentru că te scoate din multe dificultăți. La birou poți să porți un tricou având coiala tip fluture , potrivindu-se cu o fustă midi sau chiar o pereche de pantaloni. 

Orice tricou se potrivește la blugi scurți sau lungi, fuste. 
Chiar dacă ai o mulțime de tricouri în diferite modele mai cumpărăți pentru a fi în pas cu moda.

Aici găsești mai multe modele de tricouri. Nu lăsa să treacă vara și să nu îți fi luat unul. 

miercuri, 5 august 2015

                              FUSTE 2015
     Fusa este una dintre cele mai căutate haine în timpul veri. Unele femei aleg pantalonii scurți , iar altele dupa cum am zis aleg fustele scurte sau lungi. Vara aceasta fi diferita si poarta fuste pentru ai impresiona pe cei din jurul tău. Pune-ți în valoare silueta si poarta orice fel de fustă .
     Sunt o mulțime de fuste cum ar fi: fuste într-o singură culoare, fuste cu imprimeuri florale, fuste cu imprimeu multicolor, orice fel de fustă îți dorești. Fiecare-i femei i se potrivește un stil din cele menționate indiferent de corp. Mai sunt o mulțime de fuste tip : midi ( până la genunchi ), mini, creion ( fuste drepte), fuste maxi ( fuste lungi până în pământ ) .
 
Detalii aici : Fustă midi
Asortează această fustă cu o cămașă cu mânecă lungă sau scurtă , albă sau chiar portocalie dacă dorești să te îmbraci toată aceeași culoare. Poți adăuga o curea la mijloc . Ca și încălțăminte eu aș purta niște sandale cu toc înalt și gros , dar alegerea vă aparține. 

Alte modele de fuste găsiți aicea, după plăcerea voastră :Modele de fuste

duminică, 2 august 2015

                       SALOPETE 2015

   Au revenit în tendință cele mai cool modele de salopete , fie ele lungi sau scurte, colorate sau într-o singura culoare. Te-ai săturat să porti pantaloni si cămașă sau bluza? Eu te sfătuiesc să alegi salopete și sunt sigură că vei fi surprinsă de ceea ce vei descoperii. Salopetele sunt lejere, repede de îmbrăcat , petreci timp mai puțin gândindu-te cu ce să asortezi pantalonii sau cămașa. Acest tip de salopetă se potrivește atunci când mergi în oraș, la o plimbare, sau chiar la birou. Salopetele se potrivesc cu o pereche de sandale cu toc sau fără toc, cum doriți și cum vă simțiți bine.

Acest tip de salopetă o puteți purta la un eveniment , sau dacă lucrați la birou. O să arătați minunat purtând si o pereche de sandale cu toc mediu. Aceste tipuri de salopete vă dă prilejul să vă mișcați așa cum doriți . 


Colecționează orice fel de model de salopetă și arată celor din jurul tău cât de bine arați în ele. Fă-i invidioși pe cei din jurul tău. 




                            FUSTĂ MIDI

     Fusta midi se potrivește la fetele tinere car vor să arate cât mai atrăgător sau în momentele anului când este foarte cald . Fusta midi înseamnă de lungime medie până după genunchi.
Dacă alegi o fustă în culori cum ar fi : cu flori pe ea, buline, dungi sau cum preferi , trebuie să ai grijă ce porți în partea de sus deoarece dacă și partea de sus are același astect ca partea de jos va arata un dezastru vestimentar . Așa că îți propun să porți în partea de sus o cămașă sau tricou într-o culoare . Așa vei arăta mai bine și fusta va fi pusă în evidență. 


Poți purta la acest tip de fustă pantofi cu toc sau o pereche de teniși . Depinde de materialul fustei și de dorințele tale. Pantofii pot fi cu toc sau fără toc. 

Fusta midi se potrivește la orice fel de siluetă , așa că dacă te-ai gândit să nu porți o astfel de fustă 
schimba-ți părerea și poart-o. Fi îndrăzneață ! 

Alte fuste midi poți găsi aicea http://profitshare.ro/l/1952235



        ACCESORIUL FEMININ - GEANTA

   Pentru o femeie accesoriile sunt foarte importante. Când sun accesorii nu mă gândesc numai la cercei, lanțuri, inele ci și la genți, poșete . Atunci când o femeie merge la un eveniment sau la plimbare în aer liber, se gândește ce fel de geantă să-și ia. Un accesoriu este detaliul final la o ținută.

                                                                   Geanta plic 
Acest tip de geantă este favorita momentului. În anul 2015 multe fete aleg acest model atunci când merg la banchet, nuntă sau chiar și în oraș. Bineînțeles nu sunt așa încăpătoare , dar sunt alese prin simplu fapt că sunt mici și elegante. 


Geanta de mană
Și geanta de mâna este căutată în anul 2015 de către femeile sau fetele care vor o plimbare prin oraș sau în alte locuri. Acest tip de genți sunt spațioase , îți încap orice vrei să duci cu tine și sunt accesibile.Geanta este extrem de versatilă, potrivindu-se mai multor ocazii și mai multor ținute. 


Geantă tip sport
Pentru cei care sunt fașcinați de călătorii, excursii le recomand acest tip de geanta în care pot adăuga cele necesare pentru o mini excursie cu familia sau prietenii. Puteți alege acest tip de geantă pentru călătorii sau unii prefera ghiozdanul, alegerea este a ta. Poarta ceea ce te face să te simți bine. 


Dacă preferați altfel de genți sau poșete accesați site-ul următor : http://profitshare.ro/l/1951703






sâmbătă, 1 august 2015

                      ROCHIA NEAGRĂ

     Rochia neagră ar trebui sa fie în garderoba fiecarei femei sau domnișoare. Aceasta rochie poate fi purtată atât la enevimente importante cât si la birou sau plimmbari în timpul liber.

Rochie neagră lungă 

Această rochie o gasiți aici http://profitshare.ro/l/1949254

Acest tip de rochie se potrivește pentru serile exdravagante. Acest tip de rochie i se potrivește o pereche de sandale sau platformă. 

Rochie neagră descoperită pe umăr. 

Cumpără această rochie ideală pentru o seară speciala sau se mai potrivește și la banchet.

Rochia neagră a avut tot timpul un succes în viața fiecarei femei deoarece este singura oportunitate de a o alege când nu știi cu ce să te îmbraci. 
Dacă nu ai o astfel de rochie în dulapul tău , cumpără-ți una pentru că îți va fi de mare ajutor .