joi, 13 august 2015

                  ȚINUTA DE ZI LEJERĂ
   
         Luna August este o luna foarte caldutoasă din ultimii ani. Oamenii nu mai știu cum să se îmbrace, acum îmbrăcăminte lungă acum îmbrăcăminte scurtă. Și în zilele care urmează s-a anunțat zile călduroase așa că eu vreau să va ajut să vă îmbrăcați corespunzător și să vă simțiți cât mai bine.
         În primul rând alege un tricou sau maieu care are material subțire și care să te avantajeze în funcție de siluetă. Atunci când vezi că vremea este călduroasă afară poartă un tricou de culoare deschisa cum ar fi alb, roșu, galben, portocaliu etc. Nu încerca să îmbraci un tricou sau maieu de culoare închisă pentru că vei atrage și mai multă căldură spre corpul tău. Poți să-ți alegi un tricou care să aiba pe el flori, dungi, personaje din filme sau desene animate, citate etc.
Poți găsi multe alte lucruri interesante aici : http://profitshare.ro/l/1982953

În al doile rând alege o pereche de pantaloni scurți. Bineînțeles că și aicea trebuie să ținem cont de culoare pantalonului pentru a nu atrage căldură înspre noi. Poartă o pereche de pantaloni scurți având material subțire și lejeri. Există multe modele de pantaloni scurți : cu imprimeuri florale, simpli adică într-o culoare, design cu nasturi sau fundițe, orice după placul tău. 
Alte modele si haine găsiți aici: http://profitshare.ro/l/1982962

După ce ți-ai ales tricoul preferat și pantalonii care te fac să arați diferit față de ceilalti , alege o pereche de sandale cu toc sau fără toc . Sandalele sunt cele mai potrivite încălțăminte pentru o perioada extrem de călduroasă. Eu în astfel de momente aleg sandale fără toc deoarece îți poate aluneca piciorul , iar apoi nu vei mai fi confortabilă așa cum ți-ai propus. Sunt o mulțime de modele de sandale, dar tu alege cea care ți se potrivește. 
Alte lucruri interesante găsiți aici: http://profitshare.ro/l/1982969

Simte-te în largul tău și îmbracă-te corespunzător vremii de afară. Nu lăsa caldură să te doboare ci înfrunt-o prin a purta o îmbrăcăminte cât mai lejeră. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu