duminică, 2 august 2015

        ACCESORIUL FEMININ - GEANTA

   Pentru o femeie accesoriile sunt foarte importante. Când sun accesorii nu mă gândesc numai la cercei, lanțuri, inele ci și la genți, poșete . Atunci când o femeie merge la un eveniment sau la plimbare în aer liber, se gândește ce fel de geantă să-și ia. Un accesoriu este detaliul final la o ținută.

                                                                   Geanta plic 
Acest tip de geantă este favorita momentului. În anul 2015 multe fete aleg acest model atunci când merg la banchet, nuntă sau chiar și în oraș. Bineînțeles nu sunt așa încăpătoare , dar sunt alese prin simplu fapt că sunt mici și elegante. 


Geanta de mană
Și geanta de mâna este căutată în anul 2015 de către femeile sau fetele care vor o plimbare prin oraș sau în alte locuri. Acest tip de genți sunt spațioase , îți încap orice vrei să duci cu tine și sunt accesibile.Geanta este extrem de versatilă, potrivindu-se mai multor ocazii și mai multor ținute. 


Geantă tip sport
Pentru cei care sunt fașcinați de călătorii, excursii le recomand acest tip de geanta în care pot adăuga cele necesare pentru o mini excursie cu familia sau prietenii. Puteți alege acest tip de geantă pentru călătorii sau unii prefera ghiozdanul, alegerea este a ta. Poarta ceea ce te face să te simți bine. 


Dacă preferați altfel de genți sau poșete accesați site-ul următor : http://profitshare.ro/l/1951703






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu