luni, 27 iulie 2015

              PANTOFI CU TOC MEDUI

  Multe femei , domnișoare au descoperit că pantofii cu toc mediu pentru ținuta de zi sunt mai accesibili decât pantofii cu toc înalt. Se simt mult mai bine și confortabile . Oricine știe că pantofii cu toc înalt sunt foarte atrăgători , dar nu numai acet lucru contează ci contează și cum te simți purtându-i. Pantofii cu toc sunt încă vedeta momentului.
   Pantofii cu toc mediu se potrivesc atâta o ținută simplă cât și la evenimente . Dacă alegi pantofi cu toc subțire și mediu se potrivește la o ținută elegantă pentru nuntă , botez, banchet, iar pantofii cu toc gros mediu poți să îi asortezi la o ținută de birou .
 
     Iată câteva modele :


Accesează site-ul http://www.depurtat.ro/ și vei găsi tot ce inima iți dorește . 


vineri, 10 iulie 2015

                             CE FEL DE HAINE SĂ PORT 

   Iată câteva exemple : 
       
   Bumbacul este o fibră textilă confecționată de pe semințeșe bumbacului. Țările care sunt exportatori ai bumbacului sunt: Statele Unite, India, Brazilia, Australia, Uzbekistan. 
         Iată de ce să porți bumbac : este 100% natural si non alergenic , hainele din bumbac sunt moi si nu se freacă pe piele, permite aerisirea pielii, absoarbe și elimină umezeala corpului, etc. Cred că aceste proprietăți ale bumbacului te vor împinge să alegi haine din bumbac pentru ca sănătatea ta și corpul tău să fie sănătos. 

        Lâna este o fribră textilă foarte popular fiind folosit la tricouri, pantaloni , haine menite să fie cât mai călduroase. Cea mai frecventă lână folosită de noi este cea de oaie , dar se poate folosi și de la capre, lame sau iepure. Oamenii caută sa nu poarte haine din lână deoarece se strânge la apă , provoacă mâncărimi sau chiar reacții alergice. Hainele din lână le folosim în timpul iernii când frigul își face apariția. 

        Pânza este o țesătură rezistentă din bumbac, cânepă, in , mătase . Hainele din pânză sunt cunostute ca fiind purtate în vechime unde oamenii nu aveau oportunitatea să își cumpere altfel de haine. Pânza este folosită la arte plastice, cinematografe, confecții de haine sau textile de casă. În zilele noastre nu se mai prea poartă haine din panză pentru că nu mai este la modă și oamenii își permit să își cumpere haine din bumbac sau altele. 

      Alte exemple sunt : cânepa, inul, mătasea, etc. 

                                       Alege ceea ce te face să te simți bine și sănătoasă ! 
                                    CĂMAȘA ALBA

       Cămașa alba este o pieză de bază în garderoba unei femei și unui bărbat. După încheierea Primului Război Mondial  cămașa alba a devenit un semn al prosperității. În vremea aceea erau cămăși din pânză sau mătase pentru cei mai puțin înstăriți . Cămașa alba este o piesa simplă și nesofisticată care a reușit secole chiar să rămână importantă pentru oricine și putând fi asociată în zeci de feluri.
        Dacă lucrați la birou vă sugerez să purtați o cămașă alba de bumbac + pantaloni negri sau chiar blugi. De ce bumbac? Pentru că bumbacul este moale pentru piele si păstrează corpul aerisit.
Cămașă bumbac alb jabou imprimeu floral

Alege și niște pantofi care să ți se potrivească cum ar fi : 
Pantofi Lidia Bej

Alte culori găsiți aici
În caz că aveți o întâlnire cu cineva important și nu știți ce să purtați la o cămașă , puteți lua o fustă lungă sau scurtă și ați rezolvat problema. Poți să iți lași părul desfăcut sau prins în coadă sau coc , după preferințele dumneavoastră. 
Fustă bleumarin cu buline albe



                            IMPRIMEURI FLORALE 2015

       În fiecare an fiecare femeie sau domnișoara își adaugă în garderoba ei o rochie cu imprimeuri florale , sau pantaloni , tricou, cămașă etc. An de an apar cele mai frumoase haine cu imprimeuri florașe. În mod special domnișoarele apelează la o îmbrăcăminte de genul acesta .
       Pe lângă o rochie înflorată mai adaugă si niște bijuterii plus o pereche de sandale cu toc sau fără toc , pentru un look de invidiat. În cazul în care nu doriți o rochie puteți încerca o fustă + cămașă cu doua print-uri diferite, iar la această ținută puteți să renunțați la bijuterii. Nu contează din ce material este făcut rochia ci simte-te bine în ceea ce ai ales .
Rochie lungă cu flori roșii 
Fustă Ade Angel ivoire 

Accesați site-ul http://www.inpuff.ro/ și vei găsi multe alte modele după gustul tău. 

joi, 9 iulie 2015

             CUM SĂ MĂ ÎMBRAC LA EVENIMENTE

    Orice femeie are o dilemă când vine vorba despre a merge la evenimente cum ar fi : nuntă, botez, banchet etc. Te intrebi : oare ce să port la nunta de săptămâna viitoare? Oare îmi va sta bine cu rochia aceasta? Oare nu voi arata ciudat în rochia asta? Nu îmi stă mai bine dacă ma duc în fustă și o camașă? Vechea întrebare : Oare, oare și iar oare.
      În acest articol voi încerca să te ajut să nu îți mai pui această întrebare și sper să îți fie de folos.

   La nuntă. Alege  întotdeauna o rochie chiar dacă este scurtă sau lungă. Trebuie să ține-ți cont și unde are loc nunta. Pentru femeile trecute de tinerețe le sugerez să se îmbrace cu un costum sau fustă și cămașă iar domnișoarelor sau doamnelor căsătorite și sunt tinere le sugerez o rochită lungă sau scurta, după preferințe. Pe lângă rochie trebuie să alege-ți corect și pantofii pentru a se potrivii cu îmbrăcămintea .
Rochie lungă imprimeu floral imprimeu lundițe pe umeri 

La banchet. Pentru domnișoarele care termină clasa a8a sau clasa a12a le recomand rochie lungă pentru că in anul 2015 rochii de acest gen sunt la modă. Imaginează-.ti : într-o rochie lungă, culoarea ta preferată, modelul tău preferat, coafura la care ai visat sa o ai...vei arăta senzațional ! 
Rochie de seară albastru electirc pe un umăr 

Iar dacă preferi o rochie mai scurtă :
Rochie Princess dantelă tul piersicuță 
La interviu . Nu încerca să porți fuste scurte, decolteuri, bluze mulate sau coafuri sofisticate. Fii tu însăți. Alege o cămașă culoare ta preferată si o fustă sau pantaloni. 
Cămașă bumbac alb inserții negre și fundă 

Super prețuri ! Așa că nu rata și achiziționează-ți în garderopa ta ceea ce îți place . 

Intră pe site-ul nostru și alege ceea ce ți se potrivește 






miercuri, 8 iulie 2015

                                             GHETELE 

           Începutul primăverii aduce cu ea și schimbarea garderopei. Pe lângă hainele groase care le punem deoparte, renunțăm și la cizmele lungi și le înlocuim cu ghete cu sau fără toc, până la gleznă sau puțin mai sus.
Ghete Polo Khaki :


            Botinele îți îndeplinesc atât dorința de a te simți bine cât și dorința de a fi în tendințe. Fie că alegi un model din piele cu culoarea ta preferată , fie că alegi un model cu pielea întoarsă , ceea ce contează este ca tu să te simți bine și să fi în pas cu moda.
Ghete Filmo Negre 

Intrați pe siteul de mai jos și ve-ți găsi încălțămintea ta preferata

ALEGE-ȚI MODELUL PREFERAT ȘI ARATĂ LUMII CÂT DE BINE ÎȚI STĂ CU ELE ! 

luni, 6 iulie 2015

                                 PANTOFII VERII 2015

1. Pantofi extravananți sunt pentru ținute de seară.
Sandale Evia Bej 

2. Pantofi din lemn cu toc gros .
Sandale Emy Maro
Găsiți si alte nuanțe aici : 

3. Balerini.
Balerini Torino Negri
Altă culoare aici : 

4. Sandale slip-on
Papuci Libera Bej
Altă culoare : 



                          PANTOFI DE MIREASĂ 2015

           Te-ai gândit să te căsătorești și nu știi ce pantofi să porți? Cred că majoritatea femeilor sau domnișoarelor au această dilemă.
         
             Majoritatea femeilor își ales pantofii de nuntă dupa ce și-au achiziționat rochia de mireasă și cred că este ordinea corectă deoarece alegând prima dată rochia vom alege mai ușor pantofii care se vor potrivii cu rochia.

              Bineînțeles, alegerea cea mai întâlnită sunt pantofii albi, deoarece sunt simplii și clasici.
Pantofi Aby Albi 
Alte nuanțe gasiți aici 

           A doua opțiune ar fi sandale cu toc înalt pentru cele care sunt obișnuite cu astfel de încălțăminte. Când îți alegi sandale cu toc înalt trebuie să iei în considerare și locul unde se va petrece evenimentul.
Sandale Mix Albe
Alte nuanțe gasiți aici

Sunt diferite aspecte ale pantofilor cum ar fi : conțin strasuri, cristale, funde, flori , după preferința fiecăruia. Aceste modele se recomandă atunci când purtați o rochie de mireasă simplă sau scurtă pentru a fi puși în evidență. 
Pantofi Karoline Albi

Indiferent de alegerea pe care o faci trebuie să ți cont de factorul de comoditate întrucat pantofii să îți devina un partener de încredere pentru o durată îndelungată. 

Accesați acest site și o să găsești multe alte modele 

CASĂ DE PIATRĂ VĂ DORESC ! 




         
                         CUM SĂ MERGI CORECT PE TOCURI

          Ai nuntă sau alte evenimente și vrei să îți cumperi o pereche de sandale cu toc sau pantofi cu toc înalt și te gândești cum vei putea merge pe ele? Știu cum e senzația dar te voi ajuta să îți învingi teama și sunt sigură că vei reuși și tu.

 1. Ține spatele drept .
    Când purtați o pereche de pantofi cu toc trebuie să țineți spatele drept punănd în valoare talita ta.

 2. Calcă întâi pe toc.
     Atunci când pășești așează piciorul prima dată pe călcâi ( pe toc ) și apoi pe talpă ( vârf ).

 3. Îndreaptă genunchii.
     În timp ce umblați încercați să îndreptați genunchii la maxim chiar dacă sunteți obosită dupa o zi întreagă de muncă.

 4. Pe scări, folosește toată talpa .
     Atunci când aveți de coborât niște scări este bine să călcați pe vârf și apoi pe toc pentru a nu vă dezechilibra dacă aveți cumva tocul subțire. La urcarea scărilor puteți călca simultan ( toc, vârf) Un lucru important este faptul că multe femei calcă pe vârf și lasă tocul suspendat ceea ce este destul de riscant.

 5. Fă pași mici.
     Dacă purtați tocuri înalte pașii trebuie sa fie mai mici. Făcând acest lucru ve-ți arăta mult mai bine pe stradă când mergeți.

          Dacă nu ești obișnuită să porți tocuri de 10 cm, 12 cm , sau ce înălțime doriți și preferați dumneavoastră nu mergețti afară sau la evenimente înainte să incercați acasă pantofii și să umblați cu ei prin casă pentru a vă obișnui cu ei. Exersați acasă mersul pe tocuri pentru ca atunci când mergeți undeva să vă laude lumea căt de bine știți să umblați pe tocuri.

          Sper să vă fi fost de folos ceea ce am spus și nu vă da-ți bătute când vine vorba de tocuri înalte. Fi curajoasă purtând astfel de tocuri.


             Aici puteți găsi modele de sandale si pantofi cu toc :http://profitshare.ro/l/1942866

duminică, 5 iulie 2015

                             MODELE DE PANTOFI CU TOC

     În acest articol vă voi prezenta câteva modele de pantofi cu toc în care te vei simții confortabilă.

        1. Platforme . Pantofii cu platformă cu un toc de 12 cm cu platformă de 3 cm arcuiește piciorul la înălțimea de 9 cm . Acești pantofi îți asigură o stabilitate atunci când te grăbești ajutându-te sa pășești încrezătoare.

Platforme Vanos Negre :
http://profitshare.ro/l/1942866

Găsiți și alte culori aici :
http://www.depurtat.ro/catalog/platforme-329999










2. Pantofi închiși în față


Pantofi Miky Negri

3. Tocuri ” block”. Acești pantofi sunt recomandați persoanelor care au probleme cu coloana vertebrală, dând susținere și persoanelor care nu sunt obișnuite să poarte tocuri cui. 
Sandale Manda Albe : 

Alege ceea ce ți se potrivește ! 













                          ALEGEREA SANDALELOR

       Atunci când vine vara știm cu toții că apariția căldurii nu lipsește de aceea sandalele sunt cele mai bune pentru a le purta. Alegerea sandalelor trebuie făcută foarte înțelept deoarece ele pun în evidență restul ținutei.
       Sandalele sunt elegante, confortabile în orice fel de ținută , atât sandalele cu toc care le poți purta la nunți, botezuri, banchete , la birou sau sandalele cu talpă joasă le poți încălța când mergi în oraș , sau în alte momente ale zilei.
Sandale Jotem Bleumarin 


Modele de sandale pe care poti sa le cauți : 

1. Sandale plate. Atunci când îți achiziționezi o pereche de sandale plate asigură-te că îți sunt confortabile în picioare. Sandalele plate se potrivesc pentru o ținută casual cum ar fi o rochie, fustă sau chiar pantaloni scurți. 
Sandale Nika Negre 

2. Sandale cu toc. Orice femeie sau domnișoară are în dulapul ei cu pantofi măcar o pereche de sandale cu toc. Sandalele cu toc fac ca picioarele unei femei să fie strălucitoare. Și în cazul sandalelor cu toc se pot asocia cu o rochie, o pereche de blugi și vei vedea că îți va pune în evidență silueta. 
Sandale Hunda Negre 

Alege ca vara aceasta să arați minunat în sandalele tale preferate. Fii încrezătoare și arată celor din jurul tău cât de bine te simți în sandalele alese de tine. 


sâmbătă, 4 iulie 2015

                                       BALERINI

        Fiecare femeie deține în garderoba ei măcar o pereche de laberini deoarece ii putem asocia cu orice fel de combinație vestimentară. În acest articol vș voi arăta câteva modele de balerini.
     
        În momentul în care primăvara își face apariția, femeile își aleg una din preferatelșe lor încălțăminte, adică balerinii. Atunci când alegem să cumpărăm o pereche de balerini trebuie să ținem cont de felul materialului pentru a putea sa se potrivească cu âmbrăcămintea.
     
       Balerinii cu vârful ascuțit a ajuns să fie ales de multe femei și domnișoare.
Balerini Eligibo Negri 

        Pe lângă balerinii cu vârful ascuțit sunt la modă și balerinii decupați în față , aceștia sunt ideali pentru sfârșitul primăverii începutul verii, dând o notă de eleganță. Ei pot fi confecționați din lac, dantela, panza, ajutând aerul să pătrundă în interior.
Balerini Lumia Verzi


     A treia pereche de balerini vă va ajuta să scăpați de sandalele cu toc sau dacă sunteți într-un impas. O pereche de balerini negrii, cu un toc mic vă va ajuta să vă rezolvați problema.
Balerini Michael Negri

  Sunt multe elemente care pot face ca un pantof să aiba o eleganță , cum ar fi: accesorizarea cu pietricele, mărgele, fundițe, catarame, capsele. 
  Sper că va fost de ajutor acest articol în care să alegeți ceea ce vă place și ceea ce vă face să vă simțiți comod și să arătați diferit. 


joi, 2 iulie 2015

                     Alege-ți pantofii în funcție de silueta ta

    Fiecare femeie este unica, iar nu orice fel de pantofi i se potriveste. În acest articol de voi ajuta sa-ți alegi încălțămintea în funcție de silueta pe care o ai.
      Dacă aveți picioare scurte și subțiri vă recomand platforme și tocuri fără barete in jurul gleznei, iar vârful pantofului de preferință să fie rotund.




          Dacă sunteți mică și plinuță ți se va potrivi un toc simplu, sau poți alege pantofi cu vârful decupat și toc gros.Încearcă să eviți balerinii și încalțămintea cu barete în jurul gleznei. făcând alegerea corectă vei vedea că picioarele tale vor avea un aspect frumos și de invidiat. 

Alege botinele in funcție de culoare preferata http://www.depurtat.ro/catalog/botine-235715

         Femeilor care sunt înalte și slabe li se potrivesc balerinii deoarece au deja înălțimea potrivita. Dacă va aflați în sezonul de vară îți recomand să porti sandale cu barete care îți vor pune picioarele în centrul atenției. Încearca să eviți pantofii cu vârful ascuțit, tocurile groase sau platformele.



Te întrebi de ce trebuie să alegi pantofii în funcție de cum arăți? Deoarece făcând alegerea corecta vei fi diferită de celelalte femei și vei fi de invidiat . Începe de acum să arăți minunat .
                      INCALTAMINTEA 

Încălțămintea ocupă un loc important într-o ținută. Fie pe stradă, la birou, în sala de sport sau chiar acasă, încălțămintea este importantă. Fiecare om are în dulapul său mai multe perechi de încălțăminte, așa că îți sugerez folosirea alternativă a acestora și curățarea lor. 

La birou, sau chiar la evenimente cum ar fi nunți, botez, banchet majoritatea femeilor aleg pantofi cu toc pentru a arăta cât mai bine si pentru a da o impresie mai buna celor din jur. Alegerea pantofilor cu toc se face în funcție de statura pe care o ai, în funcție de îmbrăcăminte, coafură etc. 

Găsiți și alți pantofi cu toc , după preferințe http://www.depurtat.ro/catalog/pantofi-212369

Sunt și alte femei care preferă încălțăminte fără toc deoarece vor să se simtă mai comode. Pantofii fără toc îți dă posibilitatea să fi tu însăți, să poți umbla fără griji. 

Găsiți și alți pantofi fără toc aici http://www.depurtat.ro/catalog/balerini-212249

Pășește încrezătoare în orice fel de încălțăminte și fi în pas cu moda.