joi, 9 iulie 2015

             CUM SĂ MĂ ÎMBRAC LA EVENIMENTE

    Orice femeie are o dilemă când vine vorba despre a merge la evenimente cum ar fi : nuntă, botez, banchet etc. Te intrebi : oare ce să port la nunta de săptămâna viitoare? Oare îmi va sta bine cu rochia aceasta? Oare nu voi arata ciudat în rochia asta? Nu îmi stă mai bine dacă ma duc în fustă și o camașă? Vechea întrebare : Oare, oare și iar oare.
      În acest articol voi încerca să te ajut să nu îți mai pui această întrebare și sper să îți fie de folos.

   La nuntă. Alege  întotdeauna o rochie chiar dacă este scurtă sau lungă. Trebuie să ține-ți cont și unde are loc nunta. Pentru femeile trecute de tinerețe le sugerez să se îmbrace cu un costum sau fustă și cămașă iar domnișoarelor sau doamnelor căsătorite și sunt tinere le sugerez o rochită lungă sau scurta, după preferințe. Pe lângă rochie trebuie să alege-ți corect și pantofii pentru a se potrivii cu îmbrăcămintea .
Rochie lungă imprimeu floral imprimeu lundițe pe umeri 

La banchet. Pentru domnișoarele care termină clasa a8a sau clasa a12a le recomand rochie lungă pentru că in anul 2015 rochii de acest gen sunt la modă. Imaginează-.ti : într-o rochie lungă, culoarea ta preferată, modelul tău preferat, coafura la care ai visat sa o ai...vei arăta senzațional ! 
Rochie de seară albastru electirc pe un umăr 

Iar dacă preferi o rochie mai scurtă :
Rochie Princess dantelă tul piersicuță 
La interviu . Nu încerca să porți fuste scurte, decolteuri, bluze mulate sau coafuri sofisticate. Fii tu însăți. Alege o cămașă culoare ta preferată si o fustă sau pantaloni. 
Cămașă bumbac alb inserții negre și fundă 

Super prețuri ! Așa că nu rata și achiziționează-ți în garderopa ta ceea ce îți place . 

Intră pe site-ul nostru și alege ceea ce ți se potrivește 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu