sâmbătă, 4 iulie 2015

                                       BALERINI

        Fiecare femeie deține în garderoba ei măcar o pereche de laberini deoarece ii putem asocia cu orice fel de combinație vestimentară. În acest articol vș voi arăta câteva modele de balerini.
     
        În momentul în care primăvara își face apariția, femeile își aleg una din preferatelșe lor încălțăminte, adică balerinii. Atunci când alegem să cumpărăm o pereche de balerini trebuie să ținem cont de felul materialului pentru a putea sa se potrivească cu âmbrăcămintea.
     
       Balerinii cu vârful ascuțit a ajuns să fie ales de multe femei și domnișoare.
Balerini Eligibo Negri 

        Pe lângă balerinii cu vârful ascuțit sunt la modă și balerinii decupați în față , aceștia sunt ideali pentru sfârșitul primăverii începutul verii, dând o notă de eleganță. Ei pot fi confecționați din lac, dantela, panza, ajutând aerul să pătrundă în interior.
Balerini Lumia Verzi


     A treia pereche de balerini vă va ajuta să scăpați de sandalele cu toc sau dacă sunteți într-un impas. O pereche de balerini negrii, cu un toc mic vă va ajuta să vă rezolvați problema.
Balerini Michael Negri

  Sunt multe elemente care pot face ca un pantof să aiba o eleganță , cum ar fi: accesorizarea cu pietricele, mărgele, fundițe, catarame, capsele. 
  Sper că va fost de ajutor acest articol în care să alegeți ceea ce vă place și ceea ce vă face să vă simțiți comod și să arătați diferit. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu