luni, 6 iulie 2015

                         CUM SĂ MERGI CORECT PE TOCURI

          Ai nuntă sau alte evenimente și vrei să îți cumperi o pereche de sandale cu toc sau pantofi cu toc înalt și te gândești cum vei putea merge pe ele? Știu cum e senzația dar te voi ajuta să îți învingi teama și sunt sigură că vei reuși și tu.

 1. Ține spatele drept .
    Când purtați o pereche de pantofi cu toc trebuie să țineți spatele drept punănd în valoare talita ta.

 2. Calcă întâi pe toc.
     Atunci când pășești așează piciorul prima dată pe călcâi ( pe toc ) și apoi pe talpă ( vârf ).

 3. Îndreaptă genunchii.
     În timp ce umblați încercați să îndreptați genunchii la maxim chiar dacă sunteți obosită dupa o zi întreagă de muncă.

 4. Pe scări, folosește toată talpa .
     Atunci când aveți de coborât niște scări este bine să călcați pe vârf și apoi pe toc pentru a nu vă dezechilibra dacă aveți cumva tocul subțire. La urcarea scărilor puteți călca simultan ( toc, vârf) Un lucru important este faptul că multe femei calcă pe vârf și lasă tocul suspendat ceea ce este destul de riscant.

 5. Fă pași mici.
     Dacă purtați tocuri înalte pașii trebuie sa fie mai mici. Făcând acest lucru ve-ți arăta mult mai bine pe stradă când mergeți.

          Dacă nu ești obișnuită să porți tocuri de 10 cm, 12 cm , sau ce înălțime doriți și preferați dumneavoastră nu mergețti afară sau la evenimente înainte să incercați acasă pantofii și să umblați cu ei prin casă pentru a vă obișnui cu ei. Exersați acasă mersul pe tocuri pentru ca atunci când mergeți undeva să vă laude lumea căt de bine știți să umblați pe tocuri.

          Sper să vă fi fost de folos ceea ce am spus și nu vă da-ți bătute când vine vorba de tocuri înalte. Fi curajoasă purtând astfel de tocuri.


             Aici puteți găsi modele de sandale si pantofi cu toc :http://profitshare.ro/l/1942866

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu