duminică, 5 iulie 2015

                          ALEGEREA SANDALELOR

       Atunci când vine vara știm cu toții că apariția căldurii nu lipsește de aceea sandalele sunt cele mai bune pentru a le purta. Alegerea sandalelor trebuie făcută foarte înțelept deoarece ele pun în evidență restul ținutei.
       Sandalele sunt elegante, confortabile în orice fel de ținută , atât sandalele cu toc care le poți purta la nunți, botezuri, banchete , la birou sau sandalele cu talpă joasă le poți încălța când mergi în oraș , sau în alte momente ale zilei.
Sandale Jotem Bleumarin 


Modele de sandale pe care poti sa le cauți : 

1. Sandale plate. Atunci când îți achiziționezi o pereche de sandale plate asigură-te că îți sunt confortabile în picioare. Sandalele plate se potrivesc pentru o ținută casual cum ar fi o rochie, fustă sau chiar pantaloni scurți. 
Sandale Nika Negre 

2. Sandale cu toc. Orice femeie sau domnișoară are în dulapul ei cu pantofi măcar o pereche de sandale cu toc. Sandalele cu toc fac ca picioarele unei femei să fie strălucitoare. Și în cazul sandalelor cu toc se pot asocia cu o rochie, o pereche de blugi și vei vedea că îți va pune în evidență silueta. 
Sandale Hunda Negre 

Alege ca vara aceasta să arați minunat în sandalele tale preferate. Fii încrezătoare și arată celor din jurul tău cât de bine te simți în sandalele alese de tine. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu