joi, 2 iulie 2015

                     Alege-ți pantofii în funcție de silueta ta

    Fiecare femeie este unica, iar nu orice fel de pantofi i se potriveste. În acest articol de voi ajuta sa-ți alegi încălțămintea în funcție de silueta pe care o ai.
      Dacă aveți picioare scurte și subțiri vă recomand platforme și tocuri fără barete in jurul gleznei, iar vârful pantofului de preferință să fie rotund.




          Dacă sunteți mică și plinuță ți se va potrivi un toc simplu, sau poți alege pantofi cu vârful decupat și toc gros.Încearcă să eviți balerinii și încalțămintea cu barete în jurul gleznei. făcând alegerea corectă vei vedea că picioarele tale vor avea un aspect frumos și de invidiat. 

Alege botinele in funcție de culoare preferata http://www.depurtat.ro/catalog/botine-235715

         Femeilor care sunt înalte și slabe li se potrivesc balerinii deoarece au deja înălțimea potrivita. Dacă va aflați în sezonul de vară îți recomand să porti sandale cu barete care îți vor pune picioarele în centrul atenției. Încearca să eviți pantofii cu vârful ascuțit, tocurile groase sau platformele.



Te întrebi de ce trebuie să alegi pantofii în funcție de cum arăți? Deoarece făcând alegerea corecta vei fi diferită de celelalte femei și vei fi de invidiat . Începe de acum să arăți minunat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu